02 octobre 2016

brioche buchteln et beurre de prunes bleu (powidla)

Ingredients: Buchteln 100 ml (0,2 pt) milk 250 g (2 ¼ cups) flour (fine) 35 g (1/8 cup) sugar 10 g (1/16 cup) yeast 40 g (1/8 cup) soft butter 2 egg yolks salt 1/2 lemon (rind, grated) flour (for the work surface) butter (melted) icing sugar (for dusting) Preparation: Prepare a sponge with lukewarm milk, yeast and 1/3 of the flour. Dust with a little flour and cover with a cloth. Leave to rise in a warm place. Then add the rest of the flour, sugar, egg yolks, lemon rind a pinch of salt. Knead into a semi-stiff... [Lire la suite]
Posté par awoz à 14:11 - - Commentaires [4] - Permalien [#]
Tags : , ,

Archives
Derniers commentaires
Catégories
« octobre 2016 »
dimlunmarmerjeuvensam
      1
23 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
2324 25 26 27 28 29
30 31      
Newsletter
Derniers messages
Tags
Auteurs
Pages
Messages préférés de awoz
Messages les plus populaires
 
mytaste.fr